Advokaternes inkasso service

ADVOKATERNES INKASSO SERVICE

Inkasso uden omkostninger

SALDI har direkte integration til Advokaternes Inkasso Service (AIS). Det giver dig mulighed for at sende dine skyldnere til inkasso med få klik.

Hvad koster løsningen?
Henter AIS dine penge hjem, får du hele din hovedstol (fakturaens total). AIS lever af gebyrer, renter og inkassoomkostninger, som skyldner skal betale. Med andre ord koster inddrivelsen dig ikke noget.

Hvem er AIS?
AIS hører under Stohn og Partnere Advokatfirma. Når du bruger AIS, er du repræsenteret ved egen advokat. Det sikrer dig, at sagsbehandlingen er af højeste kvalitet. Du kan besøge AIS på www.inkassoadvokat.dk.

Kontakt
Kontakt AIS for yderligere information på telefon 88 53 55 53 eller på mail info@inkassoadvokat.dk

Sådan kommer du i gang

Du skal sende tre rykkerbreve til skyldner, før du gør følgende:

1) Når du står på forsiden, trykker du på “rapporter” under “DEBITOR”.

2) Under “Debitorraporter” trykker du på åbne poster.

3) Øverst på oversigten “åbne poster” ser du forfaldne fakturaer. Du rykker for en faktura ved at krydse af ud for fakturaen og trykke på “Opret rykker”.

4) På rykkeren krydser du af i “Send pr. mail” og trykker på “Send”