Kassesystem til butik
DANOPOS kassesystem
DANOPOS kassesystem

Kassesystem til DETAIL & WEBSHOP


DANOPOS giver dig et komplet kassesystem til butikken og webshoppen.

Smart, enkelt og brugervenligt.


DANOPOS komplet kasseløsning til butik og webshop. Mulighed for flere samtidig brugere, automatisk bogføring af salg og opdatering af lager.
DANOPOS komplet kasseløsning, kommer med det integrerede regnskabsprogram www.saldi.dk som sikre at dit salg automatisk bliver bogført, og dit lager opdateret løbende med salget.

Simpel menu med mange muligheder

En simpel hovedskærm med mulighed for at tilpasse knapperne efter dine behov. 

Du har mulighed for at tilslutte stregkode scanner hvis du bruger stregkoder, og ellers er der mulighed for at dele dem op i varenumre, i hver deres varekategori, som let kan tilgåes fra skærmen med søgefunktionen eller via knapperne. 

Det er let og brugervenligt, og du kan selv løbende tilpasse det. 


Følg dine salgstal, og se hvem og hvad der sælger bedst. 

Et system tilpasset præcist dine behov


Mangler du & din butik et system som er designet til at kunne opfylde alle behov som kunne være nødvendige for detailbutikker, kan en Danopos løsning være den perfekte løsning til din butik. Systemet er nemlig udviklet således at hvis din butik har nogle unikke behov, er det muligt at integrere dette i systemet. Har i fx. brug for at have en unik funktions knap til et unikt produkt kan dette nemt integreres. Vores systemer er nemlig fra starten udviklet til at opfylde vores kunders unikke behov. Saldi som er navnet på vores software er nemlig udviklet i samarbejde med vores kunder siden 2003. 

Der er også mulighed for at lave smarte gavekort, nemme rabatter og ikke mindst mulighed for at skabe alle de genveje i kunne have brug for direkte fra jeres hovedmenu. 


I har mulighed for at være flere bruger på samtidig, og der er mulighed for at lave brugertilpasning, så du er sikker på dine medarbejdere kun får adgang til de funktioner de skal bruge. 

Webshop integration


DANOPOS kasseløsning giver mulighed for at integere din webshop med dit kassesystem. 

Dette spare både tid, og giver et bedre overblik over dit samlet salg. 


AUTOMATISK BOGFØRING


Spar kostbar tid & lad det integrerede regnskabsprogram Saldi.dk om bogføringen. 

Dit salg bliver automatisk bogført, og med det smarte lagerstyringsmodul, bliver det automatisk opdateret, så du løbende kan følge med uden alt besværet i selv at skulle bogføre og opdatere det. 

Har du en webshop ved siden af butikken, vil alt salget fra denne side, køre med ind over kassen, og blive automatisk bogført. 

Du kan læse meget mere om de mange funktioner som Saldi.dk kan tilbyde 

Vil du hører mere? 


- Så ring endelig, 
vi sidder altid klar ved telefonen