Kassesystem til restaurant

Kassesystem til restaurant café eller bar


Skal du bruge et kassesystem til en café, en restaurant eller en bar? DanoPOS kassesystem er meget fleksibelt og kan tilpasses de fleste behov i restaurationsbranchen.

DANOPOS komplet kasseløsning til små og store virksomheder. Simpel og overskuelig hovedskærm.
DANOPOS komplet kasseløsning kommer med bordstyrings funktion, så man let kan følge gæsten og regningen samtidig med at have det fulde overblik.

Tilpasses præcis dine behov

Har du specielle behov for opsætningen af systemet, så sørger vi for at opsætte det præcis på den måde du har brug for. Menuer kan for eksempel sættes op, så drikkevarer ikke bliver sendt til køkkenprinteren, men i stedet sendes til bonprinteren i baren. Nogle restauranter har brug for at tilberede kold og varm mad separat. Her kan vi sætte 2 stk. køkkenprintere op, og menuen kan sorteres, så kolde retter kommer ud på den ene printer og varme retter på den anden. Vi skræddersyr altså systemet så det passer til dine behov!

Brugervenlighed og effektivitet

Vi sætter genvejsknapper op til alle retter og drikkevarer, så det meste kan nås fra startskærmen, eller et enkelt niveau ned i en menu. Vi sætter det op så du kan indtaste bestillinger med så få tryk som muligt, så du får den bedste effektivitet og kundetilfredshed. Du kan også nemt selv opsætte nye knapper til nye produkter, da systemet er super brugervenligt.

Er det stjerneskuddet eller burgeren der sælger bedst?

Se nemt hvilke retter der er blevet solgt flest af i en bestemt periode. Du kan se salgsantal for i dag, i går, sidste uge, eller for hele sommerferien. Dette giver et let overblik, og mulighed for at optimere menuen efter de ting du tjener flest penge på.


Bordstyring gør det nemt

Har du behov for det, sætter vi systemet op med en bordoversigt, der passer til jeres antal af borde, og systemet har en grafisk oversigt over bordene, som gør det nemt at overskue. Og hvis gæsterne flytter sig fra et bord til et andet, så kan man flytte regningen med til det nye bord. Der er mulighed for til- og fravalg på tilbehør. Der er også mulighed for at opdele en regning i flere bonner, så gæsterne kan betale hver for sig, og få hver deres bon.

Tablet til tjeneren

Da vores system kører online i browseren, kan du også bruge det på en iPad eller anden tablet. Det gør tjenerne mobile og giver dem mulighed for at gå rundt og tage bestillinger direkte i kassesystemet på tabletten. Bestillinger registreres automatisk online med det samme og bliver synkroniseret mellem alle dine forskellige enheder.

Automatisk bogføring

Vores kassesystem bogfører automatisk i det integrerede bogføringssystem, Saldi, og backer dataene op online. Så du skal aldrig selv bruge tid på at bogføre, og dine data er altid lagret sikkert.


Vil du vide mere? 

Hvis du ønsker at høre mere om vores kassesystem og priser er du velkommen til at ringe på