Leasing og leje af kassesystem

Lej dit kassesystem hos DANOPOS


Så skal du ikke bekymre dig om dyre indkøb, reparation og service, og det hele bliver tilpasset til din virksomheds behov, samt løbende service af hardware. Går noget i stykker levere vi nyt udstyr uden ekstra omkostninger. 

At lease/leje dit kassesystem kan være en billigere løsning.


Er du en nystartet virksomhed, kan det hurtigt blive en bekostelig affære at skulle ud og købe alt hardware til kassesystemet fra nyt af. 

Derfor giver vi mulighed for at du kan lease/leje et komplet kassystem hos os med det hardware du har brug for i din forretning. 

Rigtig mange forretninger har brug for mindst 1 skærm, dette kan være i form af en Ipad/tablet, en computer eller en touch skærm lavet specielt til formålet. De skal desuden også bruge en pengeskuffe, en printer til kvitteringer, en betalingsterminal og evt. også en stregkode scanner. Alt efter skærmtype kan der også være behov for mus og tastatur. Den samlede månedelige pris for leje af et komplet system er 425kr/pr. måned. Lejer du mindre udstyr vil prisen naturligvis være lavere, du behøver nemlig kun leje de ting som du har brug for. 


Når du leaser et kassesystem igennem DANOPOS bliver det sammensat efter dine ønsker og behov, vi står for reparation og udskiftning af hardwaren hvis det går i stykker, og der følger selvfølgelig support og service med i aftalen. 

Til alle vores løsninger medfølger software produceret i sammarbejde med Saldi.dk 


Læs mere om vores forskellige kassesystemer.


Leasing eller leje af komplet kassesystem hos DANOPOS.DK
 
 
 
 
 

Hurtigt svar


Vi kontakter dig og sender dig et uforpligtende tilbudDer kan være længere svartid i weekend samt helligdage

Ingen skjulte overraskelser


Vi sender dig et tilbud så du ved præcist hvad du får,

og hvad du betaler for.

Èn samlet løsning


Fra kassystem til regnskabsprogram.

Det gør det let, og overskueligt at have alle dine ting samlet ét sted.